Tuotteet

Muut tuotteet

VaihtOvi™

Tilitoimiston vaihtopalvelu

Kenelle?

VaihtOvi™ on oikea valinta yrityksille, jotka lykkäävät päätöstä vaihtaa tilitoimistoa sen hankaluuden tai hinnan vuoksi.

Miten toimitaan?

Aivan aluksi pidämme kanssasi palaverin ja kartoitamme yrityksesi tilanteen. Selvitämme mm. vanhan tilitoimiston toimeksiantosopimuksen irtisanomisajan sekä mitä aineistoa tarvitsemme siirron yhteydessä.

Tuote sisältää seuraavat palvelut

  • Aloitus palaveri
  • Viestintä vanhan tilitoimiston kanssa
  • Suunnitelma kirjanpitoaineiston siirtämiseksi
  • Siirron toteutus ja valvonta

Hinnoittelu

Ei mitään!

Tulemalla Ovidoorin asiakkaaksi hoidamme viestinnän vanhan tilitoimistosi kanssa sekä siirrämme tarvittavan kirjanpitoaineiston veloituksetta.

ApuOvi™

Tukipalvelut

Kenelle?

ApuOvi™ sopii yrityksille, jotka tarvitsevat tukea esimerkiksi siirtymisessä sähköiseen taloushallintoon, neuvoja taloushallinnon järjestelmähankinnoissa, taloushallinnon prosessien arvioinnissa ja niiden kehittämisessä tai muuten vain ajatuksia laatikon ulkopuolelta.

Miten toimitaan?

Pidämme aloitus palaverin, laadimme sunnittelman ja lopuksi toteutamme sen. Järjestelmähankinnoissa toimimme sinun projektiryhmän tukena tarkastellen projektia taloushallinnon näkökulmasta.

Taloushallinnon prosessien kehittämisessä lähdetään liikkeelle kehitystarpeiden ja nykytilan selvittämisellä. Tämän jälkeen määritellään tavoitetila ja lopuksi siirrytään toteusvaiheeseen. Mikäli on tarvetta järjestelmähankinnoille yleensä toimittaja asettaa oman projektiryhmän, jolloin toimimme heidän kanssa yhteistyössä.

Hinnoittelu

Sopimuksen mukaan.