Palvelut

Perinteisiä tilitoimistopalveluita nykyaikaisin menetelmin

Palvelut

Taloushallinto

Kirjanpitopalvelut

Taloushallinnon palveluiden tarkoitus on tuottaa yritysjohtoa ja liiketoimintaa hyödyntävää tietoa ja vapauttaa asiakkaan aikaa muihin tärkeisiin tehtäviin.

Lue lisää

Ostolaskut

Laskujen sähköinen hallinta

Ostolaskujen hallintapalvelumme kattaa laskujen vastaanottamisen ja käsittelyn sähköisesti, maksuliikenteen hoitamisen sekä sähköisen laskuarkiston.

Lue lisää

Myyntilaskut

ja kassajärjestelmä

Myyntilaskuprosessin kokonaisvaltainen hoitaminen on mahdollista ottaa hallintaan tarjoamamme laskutusjärjestelmän avulla. Saatavilla myös kassajärjestelmä.

Lue lisää

Palkkahallinto

Palkanlaskenta

Palkkahallinnon palveluiden toimivuus on tärkeää yrityksen sisäisen imagon ja markkinoinnin kannalta. Hyvin hoidettu palkkahallinto on yksi toimivan liiketoiminnan kulmakivistä.

Lue lisää

Lisää palveluita

Ovidoor

Tilitoimiston vaihtopalvelu

Älä lykkää päätöstä vaihtaa tilitoimistoa sen hankaluuden tai hinnan vuoksi. Tulemalla Ovidoorin asiakkaaksi hoidamme viestinnän vanhan tilitoimistosi kanssa sekä siirrämme tarvittavan kirjanpitoaineiston veloituksetta.

Tukipalvelut

Tarvitseko tukea esimerkiksi siirtymisessä sähköiseen taloushallintoon, neuvoja taloushallinnon järjestelmähankinnoissa, taloushallinnon prosessien arvioinnissa ja niiden kehittämisessä tai muuten vain ajatuksia laatikon ulkopuolelta.

Yhteistyökumppanimme

Maestro

On asioita, jotka vaan toimii

Maestron ratkaisut

Markkinoiden kattavin kokonaisuus