Apulanta OyPunkrock yhtye

Maamme kaikkien aikojen suosituimpiin lukeutuva rockyhtye Apulanta on valloittanut urallaan jo 21 sinkkulistan ykköspaikkaa, ja bändi on saanut ripustaa jalometallia seinilleen tiuhaan tahtiin.

ASIAKAS

Apulanta Oy

Asiakkaan yhteyshenkilö

Sipe Santapukki

SÄHKÖPOSTI

apulantaofficial(a)gmail.com

PUNKROCK YHTYE HEINOLASTA

Tähän päivään mennessä yhtyeeltä on ilmestynyt kaksitoista studioalbumia, joista 5 on myynyt platinaa, ja kaikki kultalevyyn oikeuttavan määrän. Heinolalainen punkrock -trio jyrää, ja kansa tykkää!

Kotimaassa ja ulkomailla keikkailevan yrityksen edustajien on mahdotonta pystyä hoitamaan yrityksen asioita ilman sähköisiä palveluita. Yhteistyön tilitoimiston kanssa täytyy sujua mutkattomasti ja saumattomasti; laskujenhallinta, laskujen maksatus, ajantasaisen tiedon saaminen, neuvojen saaminen päätösten tekemisen tueksi sekä palkkahallintoon liittyvien asioiden hoitaminen keikkabussista on haasteellista.

Apulanta Oy päätti ulkoistaa taloushallinnon hoitamisen sekä palkkahallinnon kokonaisuudessa Ovidoor Oy:öön. Apulannan edustaja voi käydä katsomassa laskuja ja hyväksymässä niitä missä ja milloin vain. Kiireessä selvitettävät palkka- ja henkilöstöhallintoon liittyvät kysymykset saadaan hoidettua nopeasti puhelimitse, eikä aikaa tarvitse hukata itse asioiden etsimiseen netistä.

TARJOTTAVAT PALVELUT

Kirjanpito ja tilinpäätös

Sähköinen tiliote

Sähköinen ostolaskujen hallinta

Ostoreskontra

Maestrolasku

Myyntireskontra

Vuokrareskontra

Maksuliikenne

Palkanlaskenta

Raportointi

Neuvonta

Asiakkaitamme

YHTEYSTIEDOT

Kamreerintie 3
02770 Espoo
Ovidoor Oy
y-tunnus: 0768651-9

OTA YHTEYTTÄ

041 431 7007
info(a)ovidoor.fi