Paintball Sissos Oy HelsinkiVärikuula-aseet ja tarvikkeet

Paintball Sissos on värikuula-aseisiin ja varusteisiin erikoistunut yhtiö.

ASIAKAS

Paintball Sissos Oy Helsinki

Asiakkaan yhteyshenkilö

Tuure Toivola, hallituksen puheenjohtaja

SÄHKÖPOSTI

etunimi(a)sissos.com

Paintball Sissos on värikuula-aseisiin ja varusteisiin erikoistunut yhtiö. Tuomme varusteita ympäri maailman ja myymme niitä Euroopan alueelle. Lisäksi järjestämme Paintball tapahtumia sisäpelihallissa ja ulkokentällä Espoossa.

Yritys on perustettu 1995 ja ensimmäiset kaksikymmentävuotta olimme ns. mappikirjanpidossa. Kun aloimme sähköistää palvelujamme päädyimme Maestron ohjelmistoon ja ohjelmatoimittaja antoi meille kolmen tilitoimiston nimet. Päädyimme näistä Ovidooriin ja oikeastaan ainoa asia mikä harmittaa on ettei sähköistämistä aloitettu aiemmin.

Liiketoimintamme volyymi on noin kahden miljoonan luokkaa, mutta vienti, tuonti sekä kolmikantamyynti, monet ALV-kannat, keikkatyöntekijät ja osan liiketapahtumien toteutuminen sananmukaisesti metsässä tekevät kirjanpidostamme monessa mielessä haastavaa. Ovidoor otti reippaan otteen toimintojemme sähköistämisessä ja olemme saaneet loistavaa tukea siirtyessä uuteen ohjelmistoon. Kun kaikki ominaisuudet saadaan käyttöön saavutamme huomattavia säästöjä verrattuna aikaisempaan.

Myös tilintarkastajamme oli erittäin tyytyväinen Ovidoorin työn jälkeen.

"Ovidoor otti reippaan otteen toimintojemme sähköistämisessä ja olemme saaneet loistavaa tukea siirtyessä uuteen ohjelmistoon"

Tuure Toivola
Paintball Sissos Oy

TARJOTTAVAT PALVELUT

Kirjanpito ja tilinpäätös

Sähköinen tiliote

Sähköinen ostolaskujen hallinta

Ostoreskontra

Myyntireskontra

Maksuliikenne

Palkanlaskenta

Raportointi

Neuvonta

Asiakkaitamme

YHTEYSTIEDOT

Kamreerintie 3
02770 Espoo
Ovidoor Oy
y-tunnus: 0768651-9

OTA YHTEYTTÄ

041 431 7007
info(a)ovidoor.fi