Finkova Oy, VantaaTeollisuuden erikoisventtiilien maahantuonti ja myynti

Teollisuuden venttiileihin erikoistunut maahantuonti- ja myyntiyritys.

ASIAKAS

Finkova Oy, Vantaa

Asiakkaan yhteyshenkilö

Mikko Kalliomäki, Toimitusjohtaja

SÄHKÖPOSTI

etunimi.sukunimi(a)finkova.fi

Finkova Oy on raskaan teollisuuden venttiileihin erikoistunut maahantuonti- ja myyntiyritys. Edustamamme tuotteet ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja, ja tuotevalikoimamme kattaa vaativimmatkin käyttökohteet mm. höyryvoimalaitoksiin, öljy- ja petrokemianteollisuuteen, terästeollisuuteen sekä kemianteollisuuteen.

Toimimme koko Suomen alueella Vantaalta käsin, ja suomalaisten loppukäyttäjien lisäksi palvelemme myös suomalaisia OEM-asiakkaita kansainvälisissä projekteissa. Järjestämme tarvittaessa edustamiemme tuotteiden huolto- ja kunnostustyöt yhteistyökumppaniemme avulla.

Asentajia, myyjiä, paljon reissuja pitkin Suomea ja ulkomaita. Milloin maksetaan mitäkin päivärahaa ja matkakorvausta ja kulukorvausta? Palkkahallinnon ulkoistamisen ansiosta Finkovan työntekijöiden tarvitsee vain itse tietää missä olivat milloinkin, palkka lasketaan ja maksetaan oikeilla korvauksilla automaattisesti.

Kun myyntiä ja ostoa tapahtuu kansainvälisesti, on yrittäjän lähes mahdoton pysyä kärryillä mm. arvonlisäverokäsittelyistä ja muista huomioitavista asioista. Työntekoa on helpottanut ja nopeuttanut hyvä tilitoimisto ja luotettava kirjanpitäjä, jolta voi tarvittaessa tarkistaa asioita etukäteen ja hyödyntää saamaansa tietoa päätöksenteon tukena.

Sähköisen taloushallinnon avulla laskujen käsittely ei ole enää sidottu aikaan tai paikkaan, tiedonsiirto on nopeutunut ja lähes ajantasaisen tiedon saaminen on mahdollistunut.

TARJOTTAVAT PALVELUT

Kirjanpito ja tilinpäätös

Sähköinen tiliote

Sähköinen ostolaskujen hallinta

Ostoreskontra

Myyntireskontra

Maksuliikenne

Palkanlaskenta

Raportointi

Neuvonta

Asiakkaitamme

YHTEYSTIEDOT

Kamreerintie 3
02770 Espoo
Ovidoor Oy
y-tunnus: 0768651-9

OTA YHTEYTTÄ

041 431 7007
info(a)ovidoor.fi