Sondex Tapiro Oy Ab, VantaaTEOLLISUUDEN VIRTAUS- JA LÄMPÖTEKNISTEN TUOTTEIDEN MAAHANTUONTI- JA MYYNTI

Teollisuuden virtaus- ja lämpöteknisten tuotteiden maahantuonti- ja myyntiyritys

ASIAKAS

Sondex Tapiro Oy Ab, Vantaa

Asiakkaan yhteyshenkilö

Pekka Saaros, toimitusjohtaja

SÄHKÖPOSTI

etunimi.sukunimi(a)sondextapiro.fi

Sondex Tapiro Oy Ab toimii Suomessa, Tanskalaisen Danfoss A/S:n tytäryhtiönä. Olemme kahdeksan henkilön voimin toimiva yritys, joka vastaa erilaisten virtausteknisten tuotteiden maahantuonnista, myynnistä ja huollosta. Tuoteohjelmassamme on lämmönsiirtimiä, pumppuja, tyhjiöpumppuja, kompressoreita ja höyryturbiineja sekä joitain mittalaitteita kuten virtausmittareita. Sondex Tapiro Oy Ab on perustettu vuonna 2010 ja toimimme Vantaalla.

Kun kyseessä on ulkomaisen yhtiön Suomessa toimiva tytäryhtiö, korostuu raportoinnin ajantasaisuuden ja raportin sisällön merkitys. Sondex Tapiro Oy Ab:lle rakennettiin raportointisuunnitelma, jotta emoyhtiöön lähetettävät raportit ehditään tarkistamaan ja käydä läpi tarkasti.

Taloushallinnon sekä palkkahallinnon palvelut päätettiin ulkoistaa Ovidoor Oy:öön kokonaisuudessaan ja ottaa käyttöön sähköinen laskujen hallinta, koska ostolaskujen määrän ollessa suuri, laskujen kierrättäminen hyväksyntää varten yrityksen sisällä olisi muuten ollut hyvin työlästä. Palkkahallinnon ulkoistaminen tilitoimistoon varmistaa luottamuksellisuuden ja varmuuden henkilöstöön liittyvissä asioissa. Asiat on varmasti tarkistettu ja oikein.

Sondex Tapiro Oy Ab:lla on myös kansainvälisiä projekteja, joten tilitoimiston neuvot mm. arvonlisäveron käsittelyssä ovat olleet ensiarvoisen tärkeitä.

"Arvostan suuresti Villen ammattitaitoa ja hänen paneutumista yhtiömme taloushallintoon sekä että hän myös pitää sen minkä lupaa"

Pekka Saaros
Sondex Tapiro Oy Ab

TARJOTTAVAT PALVELUT

Kirjanpito ja tilinpäätös

Sähköinen tiliote

Sähköinen ostolaskujen hallinta

Ostoreskontra

Myyntireskontra

Maksuliikenne

Palkanlaskenta

Raportointi

Neuvonta

Asiakkaitamme

YHTEYSTIEDOT

Kamreerintie 3
02770 Espoo
Ovidoor Oy
y-tunnus: 0768651-9

OTA YHTEYTTÄ

041 431 7007
info(a)ovidoor.fi